Näin ilmoittaudut koiranäyttelyyn ruotsissa

20.02.2022
 1. Jotta pystyt netin välityksellä ilmoittamaan koirasi ruotsalaiseen näyttelyyn, koirasi täytyy löytyä ruotsin kennelliiton tietokannasta. Sinun pitää toimittaa ruotsin kennel liittoon koirasi rekisteröintitodistuksen kopio. 
 2. Skannaa tai ota hyvä valokuva rekisteröintitodistuksesta. Lähetä se sähköpostin liitteenä osoitteeseen: reg@skk.se  Se kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen näyttelyn ilmoittautumisajan päättymistä, ainakin 5 arkipäivää. (in order to use the online entry the dog has to be in SKKs data base. For foreign dogs please send a copy of the registration certificate/pedigree to reg@skk.se a few days before you want to make the entry online)
 3. Mene ruotsin kennel liiton sivuille: https://skk.se/en/Dog-shows/
 4. Näyttelylistan löydät täältä: https://skk.se/sv/utstallning/Har-hittar-du-utstallningar/utstallning/
 5. Klikkaa valitsemasi näyttelyn sivua. Löydät sivulta linkin/napin (Anmälan via internet), mikä aloittaa ilmottautumistietojen kyselyn.
 6. Ensimmäisellä sivulla on tietoja näyttelystä. Lue ne ja paina Fortsätt
 7. Seuraavalla sivulla hyväksytään ruksilla että on luettu säännöt ja valitaan Utlandst utställare (ulkomainen näytteilleasettaja)
 8. Seuraavaksi valitaan: Jag är medlem i erkänd utländsk kennelklubb. (olen jäsen tunnetussa ulkomaisessa kennelliitossa) ja painetaan Fortsät
 9. Avautuvaan lomakkeeseen 1. kenttään syötetään Suomen kennelliitto ja kennel liiton jäsennumerosi
 10. Seuraavaan lomakkeeseen syötetään nimi ja osoitetietosi ja ne pyydetään vielä tarkistamaan
 11. Seuraavalla lomakkeella ilmoitat koirasi. Valitse ensin rotu ja sitten etsi koirasi joko kennelnimellä tai koiran rekisteröintinumerolla. Jos olet tehnyt ohjeen kohdat 1 ja 2 riittävän ajoissa, painettuasi Sök-nappia koirasi tiedot löytyvät rekisteristä.
 12. Valitse koirallesi tittelit, joita koiralla jo on (Lägg till titlar -nappi)
 13. Valitse koirallesi lisäomistajat, jos niitä on (Lägg till utländst ägare -nappi)
 14. Valitse kilpailuluokka (Jos koira on suomen valio, valitse Championsklass, muutoin iän mukainen luokka) ja laita rasti seuraavaan kysymykseen (Ja), jos koirastasi tulee ruotsin valio , jos se voittaa Ruotsin sertifikaatin
 15. Seuraavassa vaiheessa voit halutessasi ostaa näyttelyluettelon ja maksaa parkkimaksun etukäteen
 16. Lopuksi voit maksaa, maksuvaihtoehtoja on: Swedbank, Handelsbanken ja Visa/Mastercard luottokortit
 17. Onnea näyttelyyn