Neulesuunnittelu

Ole oman elämäsi neulesuunnittelija

SpitzIT Oyn kehittämällä neulesuunnitteluohjelmalla asiakkaasi suunnittelee itse neuleensa. Suunnittelu tapahtuu käden käänteessä. Asiakas näkee heti, miltä valmis neule tulee näyttämään. Kuvassa esimerkki islantilaistyylisestä villapaidasta. 

Ohjelman saa liitettyä tai upotettua yrityksesi verkkosivuille. Ohjelmalla tehdyn suunnitelman voi tallentaa ja ladata takaisin ohjelmaan. Ohjelma on neulemallikohtainen, jokaisella neulemallilla on oma suunnitteluohjelma.

Lista langoista näkyville

Suunniteltaessa ohjelma muodostaa listan tarvittavista väreistä näytölle. Sen perusteella on helppo tehdä ostokset neuletta varten. 

Ohjelman käyttö

Paidan pääväri valitaan valitsemalla väripaletista haluttu väri ja klikkaamalla Pääväri -suorakulmiota. 

Oikein puoleisella taulukolla suunnitellaan kaulus. Mustat ruudut symboloivat kavennusta. Alaosan taulukolla suunnitellaan helmat ja hihansuut.

Voit maalata ruudun kerrallaan, maalata hiiren vasen nappi pohjassa tai Pensseli -kuvakkeella värittää isomman alueen kerralla.

Tallenna -napilla saat tallennettua suunnitelmasi tiedostoon. Jos haluat jatkaa suunnittelua tai alkaa neulomaan värikartan mukaan, saat suunnitelman tiedostosta takaisin Lataa -painikkeella. 


Oheisessa esimerkissä värit ovat Sandgarn -lankojen värejä.

Alla pääset kokeilemaan ohjelmaa. Demoversiossa suunnitelman tallennus on estetty. 

Ota yhteyttä myyntiin ostaaksesi ohjelman. 

sales@spitzit.fi

+358 40 8211645

Your browser does not support the canvas element.
Paletti
Kaulus
Helma ja hihansuut
Käytetyt langat
Pääväri
 

Ei käytettävissä

demoversiossa.